L'essència de Lúdicament


Em defineixo com una apassionada de les persones

Economista de professió, que no de vocació, he passat bona part de la meva vida professional treballant en el sector bancari, principalment reinventant mètodes i reorganitzant processos. Allà vaig descobrir que m’agradava el treball ben fet, però que sobretot estigués fet per i per a les persones, tenint en compte els sentiments i les necessitats de cadascú.

Fruit de la meva constant recerca vaig entrar en el camp del coaching, i un món nou es va obrir davant meu. En aquell moment vaig veure clar que la meva vocació era acompanyar persones i equips.

Des de llavors m’he format en diversos aspectes relacionats amb la Intel.ligència Emocional i provant metodologies que m’han permès créixer personalment a la vegada que anar buscant la forma més útil en que jo podia servir a la gent.

Hi ha dos aprenentatges que han marcat la meva trajectòria:

  • - Jugar és la millor forma de descobrir, descobrir-nos i aprendre

  • - És possible, i fins i tot diria que molt gratificant, incorporar el que t’agrada fer de debò a la teva feina (en el meu cas el meu hobbie vital és fer i ensenyar teatre)


  • I amb tot això, neix Lúdicament, amb l’objectiu de treballar l’Educació Emocional, incorporant metodologies pròpies del joc i del teatre.
    Així doncs el meu treball fonamental consisteix a acompanyar persones i equips per tal que es converteixen en protagonistes de les seves vides. Jo els ofereixo un sistema de treball, però també una bona dosi d’improvitsació. Només demano que vinguin amb ganes de passar-s’ho bé i arribar tan lluny com vulguin.
    Educant en gestió emocional
    Alliberant el potencial individual i d'equips a través del joc